2006-03-22

Halsmandlar

Jag har äntligen blivit av med mina halsmandlar! I måndags var jag hos läkaren och opererade bort dom. Det var ett riktigt bra sjukhus och alla var jättetrevliga. Läkaren sa innan att jag skulle ha 10 ganksa smärtsamma dagar framför mig efter operationen, men det är inte så farligt just nu. Det är nu exakt två dygn sen operationen, och jag tycker nästan att det bara blir bättre och bättre. Dag 5-6 skulle tydligen vara värst sa han. En av anleningarna till att jag inte känner så mycket är nog alla piller jag har fått. Jag äter två olika smärtstillande, och en antibiotika. Så 6 gånger per dygn tar jag den ena smärtstillande, och 3 gånger per dygn tar jag den andra smärtstillande och antibiotika. 00, 04, 08, 12, 16, 20 är mina 'mattider'. Den där 04 är lite knepig att komma ihåg, man sover ju oftast då.






Det visade sig att det inte var något problem med min bil. Eller, problem va det ju, men det var inte så farligt. Vi tog den till växelspecialisten, och han sa direkt att det var tändstiften det var fel på. Efter att ha köpt ett par nya så blev bilen som ny (nästan, fortfarande rost på ena dörren).


För första gången någonsin blev jag nekad inträde på en nattklubb i lördags. Mina skor var inte fina nog tyckte den tjocka maorivakten. (Nej, jag var inte för full...)Pytsan.. Det var flera andra som oxå blev nekade, så hela vårt gäng blev uppdelat. Tyvärr hade jag hoppats på att följa med gänget som hade kommit in, men det blev visst inte så. Det blev en ganska lyckad kväll ändå. Det hela inleddes med att gå på en rugbymatch. Där dracks det mycket öl och skreks så att man tappade rösten. Jag kollade knappt på matchen, men det var riktigt kul ändå.



Efter det åkte vi till någon bar, och sen till Lisas födelsedagsfest. Charmig som jag är köpte jag med mig 6 munkar som present. Sen börjar allt bli lite oklart.. Jag vet iaf att på hela dagen hann jag med 6 barer, en rugbymatch och en födelsedagsfest. Jag började 16 på eftermiddagen och kom hem vid 05.
Jag har flyttat till mitt nya rum i korridoren nu. Lätt det bästa på hela våningen :) Det är ca dubbelt så stort som mitt förra, och har klart den finaste utsikten. Jag ser havet, Rangatoto, Sky Tower och lite annat kraffs. Jag har spelat in en fin 13 mb film på det hela, ska försöka få upp den på en svensk server inom kort.






Jag har inte riktigt kommit igång med att skaffa mig en egen sida för att lägga upp bilder och skriva text lättare/snyggare, men det ska jag ta tag i.. snart.. hmm.. som vanlgit alltså..

Nä, nu ska jag göra något vettigt

1 kommentar:

Halsmandeloperation sa...

Gick operationen bra?! Och läkningen? Vad skönt att du blivit av med dom :) kram