2006-06-01

Näst sista dagen i skolan

Jaha, då är nästan första terminen slut. Det är näst sista dagen på terminen nu, så alla lektioner är ganska lugna och det är mest förberedelser innan tentorna som gås igenom. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Det har blivit en del arbete med mitt sista assignment i AI, men det löste sig ganska bra igår. Ikväll ska jag bar skriva en rapport på det hela. Inte för att jag har någon aning om vad jag ska skriva, men det blir nog bra ändå.

Vi ska förhoppningsvis ta bilen och åka till den nordligaste udden någon gång nästa vecka, men det beror helt på vädret. Planen är väl att börja plugga lite i tid denna gång... Det är ungefär två veckor kvar till första tentan, så det skulle ju inte skada att få något gjort redan nu.

Nu sitter jag mest och väntar på att spela squash.... Lektionen vi hade slutade en halvtimme tidigare, så jag har lite extratid innan jag ska gå och värma upp. Som vanligt på torsdagar så spelar jag mot en amerikanska i korridoren, Rebecca. Hon har bara spelat ett par gånger, så det blir lite segt ibland, men fortfarande roligare att spela än att inte spela.

Nä, nu ska jag nog ta mig till sporthallen..

2 kommentarer:

Anonym sa...

vi ska bowlla när du kommer hem!!! o biljard! det e apkul! sen ska du lära mig squash :D ps;jag e fuller på tubvodka!!

Anonym sa...

Shit! Måste vara sån där jobbig människa och fortsätta kommentera. KOllade just på dina bilder och...oj oj oj...jag vill jag vill! Shit vad fint det var! Hade jag haft pengar så skulle du få den där fikan snart