2006-09-01

Hemma igen

Tjoho, så var man hemma igen. Vi var iofs bara borta i 3 dagar, men ändå. Rebecca lyckades bli sjuk andra dagen, så vi beslöt oss för att åka hem. Vi skulle ändå inte kunna göra några vandringar om hon var sjuk.

Det var en ganska schysst resa. Det var jag, Rebecca, Dirk och Grace. Först åkte vi upp till Cape Reinga och kollade runt lite, sen drog vi ner till Paihia och Russel. Jag har varit på alla ställena tidigare, men det va ganska kul att se dom igen. Vi var nästan med om en bilolycka på vägen.. Rebecca körde bilen tillbaks från Cape Reinga, och pratade lite för mycket, så hon reagerade lite sent på en bil som kom runt hörnet på den smala grusvägen. Hon väjade åt sidan, men fick sladd så att ett av bakhjulen åkte ner lite i ett dike på sidan. Retursladden vände bilen 180 grader, och vi stannade precis vid kanten av vägen i andra körbanan. Det var inte så jättebrant där, och det var en hel del träd, så det var väl ingen risk för att åka ner för ett stup eller något.. Vi skrattade lite, sen körde vi vidare. Grace blev ganska chockad, men i övrigt så var det inget mer med det.



Idag ska vi gå ut och käka koreansk mat. Vi blir kanske 14 pers som kommer, så det ska bli kul. Hmm, jag ska visst vara klar att gå om 7 minuter.. Aja. Ska få upp lite bilder om ett tag.

Inga kommentarer: