2006-12-17

EUROPA!

Ojoj, nu är jag ännu närmre slutet :) Det funkade riktigt bra med flyget till Paris. Jag fick den absolut bästa tänkbara platsen i planet. Längst fram i ekonomiklassen, så jag hade inget säte framför mig, bara en vägg ca 2 meter bort :) Jag hade en tvskärm i armstödet som jag kunde vrida och vinkla precis hur jag ville. Fan, jag sov nästan inget på planet.. kanske 2 timmar totalt, men aldrig mer än 30 minuter per gång.. Och jag gick upp för... 33 timmar sen.. Känns som om det var en evighet sen. Vilket det på ett sätt är oxå.

Jag känner mig ganska skum nu.. Jag hade planer på att köpa lite kaffen, men det visade sig att det billigaste kaffet de har i det här skitlandet är typ 40 kr per kopp... Visst ja, jag hade ju planer på att åka in till paris när jag var här. Inte sitta och dega på flygplatsen och skriva i bloggen. Men de planerna sprack ju när jag gick till bagagerummet för att låsa in mina väskor. Man var visst tvungen att låsa in dom i MINST 6 timmar.. och jag hade bara 5.5 timmar tills mitt plan gick, så det var helt omöjligt att få göra det.. Så att ta sig till paris och vandra runt i julrushen med en ryggsäck, en laptop, vandringskängor hängandes på sidan, ett stort paraply och min vinterjacka verkade inte så lockande.. Så därför sitter jag nu på flygplatsen, och köpte 3 timmar internet för 180 kr. Jag är så otroligt uttråkad efter allt sittande på den 13-timmars flygningen jag just gjorde att det verkade som ett ganska bra pris..

Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt... 2.4 timmar kvar nu.. Sitter och chattar med folk.. Bra sätt att fördriva tiden.

1 kommentar:

Indra sa...

Haha! Jag älskar Frankrike! Tänk att jag bott där i ett år...