2006-12-17

Singapore

Tjo, sitter just nu på flygplatsen i singapore och skriver.

Det är seegt här.. Jag knatade mest runt i staden idag och shoppade. Jag köpte en del tech-prylar, men jag har inte plats för så mycket extrabagage... Eftersom allt är så billigt här så har jag inte gjort av med så mycket pengar, vilket är ju bra. Men jag är nästan fattig nu.. Sista tiden i auckland kostade betydligt mycket mer än vad jag trodde. Bara att skicka en extra väska hem kostade 1600, försäkring på vägen hem 750, hyra för en månad 3000 osv.. Listan kan göras lång.. Tur att det är jul och födelsedag på gång :)Shit, börjar bli lite trött nu.. Klockan är bara 21:11 lokal tid, men för mig är den typ 02. Ska försöka käka lite middag innan jag kliver på planet.

Det verkar som om det är 1610 jag landar på söndag :) Ska bli riktigt kul att komma hem tycker jag :) Att resa på vägen hem är inte någon hit måste jag säga. Jag vill bara komma hem.. Man är lagom ledsen för att ha lämnat nz, så man är inte på humör att bara glida runt i slumpmässiga städer på vägen hem.

Hmm, vart gjorde jag av min skjorta?

1 kommentar:

Erik sa...

Resandet fortsätter. Spännande följetong det här :0)

Själv är jag bakfull och förbereder för Thailand. Ha det gött, jag fortsätter läsa bloggen. Föresten, lägger du ner bloggen nu när du kommer hem?