2006-08-13

Paus

Ahh, jag har haft en riktigt skön dag idag.. Jag har gjort.. Inget.. Så härligt att bara sitta och slappa och faktiskt inte göra något. Det enda vettiga jag fick gjort idag var att städa rummet och se en film, Walk the line, riktigt bra faktiskt. Jag har haft en hög med ren tvätt liggandes på mitt golv i ca 4 dagar nu, så det var på tiden att det städades upp. Jag kom på idag att jag inte har tagit några bilder på det nya stället där jag bor, ska försöka hinna med det imorgon efter skolan. Om det är vackert väder det vill säga. Här är en karta iaf, så syns det vart jag bor. Även skolan och cetrum är utmärkta.

Jag var ute och sprang i den stora parken precis bredvid där jag bor. Det var väl ganska schysst, men de har inte så jättebra spår att springa på här. Vill man springa på asfalt så är det väl ganska bra, men gillar man mer att springa på jord så är det ganska kört. De har iofs 3-4 rugbyplaner man kan springa på, men det blir ganska tråkigt att bara springa i cirklar hela tiden.

Jag har börjat tänka mer på vad jag ska göra i midsemester break nu. Det lutar åt att åka runt lite på nordön en gång till. Det är högsäsong att åka till Samoa eller andra öar under lovet, så jag och några andra tänkte vänta kanske en månad och åka dit över en förlängd weekend istället. Det kommer bli en skonsammar för min plånbok..

Igår gick jag och en granne hem till någon som bor i andra änden av auckland. Det var ganska trevligt med mat och sånt. Tyvärr var jag ganska trött hela kvällen av okänd anledning, så vi kom hem vid 12 tiden.

I fredags såg jag något riktigt ballt som alla i Flogsta kan vara avundsjuka på. Ett av studentboendena här har som en liten biograf på översta våningen. Den kan alla som bor i huset boka när de vill. Det finns en dvd och en video som man ska koppla in olika saker till. Det var ett ganska litet rum med 15 biostolar och en projektor.

Nu ska jag sätta fart med min middag här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Schysst med bio!

Önskar jag också hade kunnat gjort "ingenting" idag. Har pluggat mig till huvudvärk istället. Men det e skönt att få lite gjort i alla fall! Ha de gött!

Anonym sa...

Hej!
Kul att du har det bra! Själv åker jag om ganska exakt en månad...
Träffade Christofer häromdagen, han verkar ha haft det grymt.
Hälsa på mig i Tokyo när du ändå är i närheten!
Kram

Anonym sa...

maaaartin
jag har trakigt, skolan ar seg som attan. kom pa igar att jag har assignments som ska klaras av inom en snar framtid. damn.
om 3 veckor aker jag hem! galet ar ordet.det vattnas i munnen pa mig nar jag tanker pa altl jag ska ata; svensk choklad, kottbullar, prast-ost, brod, BANANER. har man saknat bananer eller vad?
Alrigth mannen, see u pa msn om nagra timmar nar jag kommer hem.